Disse vitenskapelige kanoturene er gjort mellom 2006 og 2008

av Knut Michelsen, padleglad lektor

Mange lever dessverre i den lettere villfarelse at livet ute i naturen er helt – eller nesten helt – uten farer og overraskelser, men nordmannen Thore Heiadahl har erfart noe annet og har skrevet mange bøker og laget flere filmer om dette til glede for alle gode og oppeg Burberry Cashmere Scarf Sale å ende nordmenn over hele verden. På hans mange Parajumper Svart vandringer , kanoseilinger, bade- og skiturer, dukker det opp sjeldne dyr, også ville dyr, samt glemte urbefolkninger, ja rester av pyramider og spor etter folkevandringer nærmest bak hvert nes og hver sten – følg med!

Thore – som også opptrer under flere navn, blant annet «Vidar» og «Thor» for ikke å bli gjenkjent av sine mange noe animerte beundrere (og tidligere koner) – denne mannen har øyne for det meste. Og teoriene om folkeslagenes vandringer på kryss og tvers over jordoverflaten er etter hvert utviklet til uante forskningsmessige høyder, bare det norske skoleverkets visjoner og handlingsplaner overgår dette:

Farene lurer overalt, men Thores livsprosjektet lar seg ikke stoppe. Noen mener mannen er gal – andre genial. De aller fleste middelmådigheter er i stand til å oppdage et geni, det er bare den helt geniale som er i stand til å oppdage seg selv (under):

Noen MÅ ut i felten for å lete etter historiske minnesmerker mens andre må holde seg hjemme eller passe base Golden Goose Superstar Sneakers camp (under):

Her bor Thore Heiadahl, midt i folkevandringsstrømmens eldgamle stier. Folkevandringen gikk her mot Ås eller Åsgard (morfologi og etymologi glir her helt faglig over i hverandre for Thore). Ås er urstedet og har etter fleres vurdering vært en slags kreativ smie for kulturell og åndelig utvikling i det norske samfunnet i moderne tid. Ex. kino- og kultursjef Terje Kristiansen kalte i sin tid stedet også «et kultursentrum i Europa» (men forutsetningen var selvsagt at Europas sentrum, altså Terje selv, oppholdt seg i Ås i størst mulig grad – og det var ikke så lett når husene ligger så spredt som Terjes – under):

Ville dyr truer overalt, men Thore gir seg ikke i jakten på rester etter pyramidebyggerne som kan sees overalt her inne i Hallangspollen ved Drøbak (under):

Thore har også forsøkt seg i vinterlige farevann. Her har han med seg en Fru Nansen (under):

Thore kjemper i motbakke, laugar seg og vurderer å gå inn i politikken. Soria-Moria-erklæringen er bare forstadiet til det som skal komme når biografiene om Thore nå endelig ser dagens lys. Flere har spurt hvor dette Soria-Moria Cheap Converse Shoes egentlig er, og vi kan opplyse om at det er i indre Telemark – og svært få har vært der, viser det seg. Men visjonen om Soria Moria eller det norske verdensparadiset bærer vi jo alle i oss – om vi vil eller ei (under):

Thore T Shirt Philipp Plein Pas Cher Heiadahls reiser, oppdagelser og visjoner tar ALDRI slutt, men bloggen om nordmannen og verdensmannen Thore slutter her, dessverre.

SLUTTORD:

Thore flykter til Colla Micheri på Cote d’Azur:

Populære ideer i Norge gjør på mystisk måte ofte opphavsmennene til nasjonale ofre slik at de må flytte utenlands – gjerne til enkle og usentrale steder som den italienske middelhavskysten…

Enklere kan det vel ikke bli…

Tagger:

Kommentarer er lukket